avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme acte terenul de sub casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme acte terenul de sub casa

Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul de sub casa,nu este intabulat niciodată, nici impozit nu au plătit bunicii mei la primarie,doar pe locuință am chitanțe cu impozit,am fost la avocat la 3 și mi a zs ca nu se poate rezolva nimic îmi puteți da un sfatelefon cum sa fac csf?

Alte discuții în legătură

Probleme cu pământul de sub casă (neîntabulat) ovidiu239 ovidiu239 Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul ... (vezi toată discuția)
Doresc act de proprietate uzucapiune pol27 pol27 A murit tatal meu si mia ramas o casa de 110m2 si o gradine de 500m2 ce figureaza la primarie ca platind impozit pe cele doua din 1958. La primarie nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt testamentar am făcut succesiunea pe apartament ... Maria magdalena coco Maria magdalena coco Buna seara! Sunt testamentar am făcut succesiunea pe apartament și a rămas 2 hectare de completat la succesiune. Ulterior am fost daca in judecată de ... (vezi toată discuția)