avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu pământul de sub casă (neîntabulat)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu pământul de sub casă (neîntabulat)

Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul de sub casa,nu este intabulat niciodată, nici impozit nu au plătit bunicii mei la primarie,doar pe locuință am chitanțe cu impozit,am fost la avocat la 3 și mi a zs ca nu se poate rezolva nimic îmi puteți da un sfatelefon cum sa fac csf?
Cel mai recent răspuns: ovidiu239 , utilizator 10:26, 2 Martie 2018
Daca ati stapanit terenul mai mult de 30 ani puteti dobandi proprietatea prin uzucapiune
Domnule avocat am fost la 3 avocatî au zs ca nu se poate ca pierzi în instanță, pământul e stăpânit din 1956 are 60 ani dvs cum mă sfătuiți sa am câștig de cauza?

AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN a scris:

Daca ati stapanit terenul mai mult de 30 ani puteti dobandi proprietatea prin uzucapiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte terenul de sub casa ovidiu239 ovidiu239 Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut un teren datorita lipsei de cerere dar din acte eu cu fratele meu și tem moștenitori a câștigat o femeie prin uzurpaciune. aceasta femeie a decedat ce pot face sa revendic terenul? Checherita valerica Checherita valerica Mai am vreo șansă să dobândesc terenul care l-am pierdut ea nu avea terenul moștenire legiuitorul i la dat prin uzurpaciune am acte precum ca terenul în ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florentina Prosac Florentina Prosac buna ziua, va rog, daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri de curand, a decedat bunicul, acesta lasand un testament in favoarea mamei mele. Pentru ... (vezi toată discuția)