Buna seara!
Sunt testamentar am făcut succesiunea pe apartament și a rămas 2 hectare de completat la succesiune. Ulterior am fost daca in judecată de către viceprimar, are o chitanță de mana făcută cu bunica mea de la care am moștenit că a vândut pe 9000 de lei în 2012 și scrie că este obligată să facă actele dar din cate am înțeles eu el nu i-ar mai fii dat banii și ea nu a mai respectat actul nu ia făcut act de vânzare cumpărare cum scrie in chitanța. Ce pot face? Vrea că el sa îi fac act vânzare cumpărare iar eu nu vreau6
Pai am consultat un avocat mi-a luat banii și tot eu sunt data în judecată. Și acum am rămas și cu banii dați și mai câteva zile la dispoziție că abia azi am găsit comunicare este dupa data de 7 noiembrie. Iar cele 25 de zile aproape s-au dus
As vrea sa știu dacă chitanța de mana este valabilă daca eu sunt singurul moștenitor. Nu as mai vrea să mai dau banii degeaba
Din 2012 este făcută chitanța. a scos și de la primărie că a plătit impozitul din 2013 că doar e vice primar ... Noi amărâții care ne luptăm pt 2h jum nu putem face nimic decât să ne fure și puținul asta. Nu ne mai creștem animalele din cauza lor.
mattilat
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu sunt avocat, dar nu înțeleg ce treabă aveți Dumneavoastră în cazul în care chitanța de mână a fost făcută între bunica și viceprimar. Dumneavoastră v-ați revendicat moștenirea, este treaba dânsului să-și caute dreptatea, dacă până acum nu a reușit. Clar bunica nu poate confirma validitatea actului de mână, de asta încearcă să vă constrângă să faceți Dumneavoastră actul de vânzare/cumpărare, astfel recunoscând implicit că momentan sunteți proprietar cu drepturi depline. Totuși, au trecut 12 ani de la acea chitanță de mână, iar cineva, care lucrează la primărie, ar trebui să fi fost capabil să rezolve în cei 12 ani această tranzacție. Dacă nu a rezolvat, înseamnă, că actul nu era valid și acceptat nici până acum.
Pai și ce anume doreați sa va facă avocatul sa interzică.celeilalte părți sa va dea în judecata.?Dvs ați achitat o consultație,acum dacă nu va permiteți un av pt a va reprezenta în proces apelați măcar la unul pentru a va face o intampinare pertinenta.Situatia e discutabila,depinde dacă a fost predata posesia terenului (cine l a folosit pana în prezent) dacă exista o dovada a achitării prețului. etc.