avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima chirie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima chirie

Buna ziua,

M-am mutat de curand intr-un oras la o distanta mai mare de 50 km de orasul de resedinta si lucrez cu contract de munca pe perioada nederminata cu salar de minim pe economie
inainte de asta am muncit in orasul natal si nu am beneficiat de ajutor de somaj si nici un fel de alt ajutor din partea statului.

in aceste conditii m-asi incadra la un proiect de genul prima chirie sau prima de relocare sau orice altceva?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Bani de chirie Catach Catach Lucrez în orașul Cluj-Napoca de aproape un an. Stau în chirie și am citit în ceva articol, cum ca dacă lucrezi la o distanta mai mare de 50km de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de prima de intretinere? valeriamitroi valeriamitroi As dori sa stiu daca pot beneficia de prima de intretinere in conditiile in care m-am angajat, desi nu lucram de 3 luni, nu eram intregistrata la somaj. ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt in șomaj si gasesc de lucru in alta localitate, am vreun beneficiu legal? fllu07 fllu07 Bună ziua. Dacă sunt in șomaj, în localitatea natală, si vreau sa ma mut in altă localitate tot din România (de ex. Dintr-un municipiu- în București) ... (vezi toată discuția)