avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contributii angajator
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contributii angajator

Va rog, am nevoie sa stiu urgent care sunt contributiile datorate de angajator - somaj, sanatate etc.- si in egala masura baza legala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 23:30, 4 Martie 2006
CAS-angajator 19,75%
CAS-asigurati 9,5%
Fond boli profesionale in functie de codul CAEN
Sanatate angajator 7%
Sanatate sigurati 6,5%
Fond concedii medicale 0,75%
Ajutor somaj angajator 2,5%
Ajutor somaj asigurati 1%
Comision camera munca 0,75% sau 0,25%

In afara de declaratiile pentru somaj, CAS, si declaratiile fiscale (100 si 300), se mai depin si alte declaratii?
In legatura cu fondul acela de 0.75% pentru concedii medicale, mai trebuie declarat undeva, in afara de declaaratia 100?
Se depun declaratii la somaj , la pensii , la adm. fimanciara, la sanatate (aici se depune decl ptr. cota de 6,5 % ; 7% -trei anexe- si alta declt ptr.0,75% o anexa + alta daca exista un conc. medical ), la ITM stat de plata. Peste tot se depun acele decl si in format electronic pe discheta. La sanatate si ITM trebuie si copie xerox de pe ordinele de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platirea taxelor catre stat creston creston daca nu lucrez nicaieri si vreau sa-mi pletesc singur sanatatea, pensia si somajul cum trebuie sa procedez? unde trebuie sa merg?ce trebuie sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale de sanatate B.OLIMPIA B.OLIMPIA Ultimele acte publicate pe acest subiect sunt OU nr.158/17.11.2005 si Ordinul 221 /M.Of. 1064/28.11.2005. Sper ca sunt altii care au inteles mai multe decat ... (vezi toată discuția)
Contributii angajator si contributii angajat comy99 comy99 Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt contributiile angajatorului si a salariatului incepand cu ianuarie 2007. Difera fata de anul 2006 ? (vezi toată discuția)