avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare pensie de întreținere în străinătate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare pensie de întreținere în străinătate

BUNA SEARA! EXISTA CINEVA PE ACEST FORUM CARE A AUZIT DE ACORDUL INTERNATIONAL REMO INTRE STATELE EUROPENE,PRIVIND PUNEREA IN APLICARE A HOTARARII JUDECATORESTI CU PRIVIRE LA PLATA PENSIEI ALIMENTARE?
DACA DA VA ROG SA IMI DATI MAI MULTE DETALII!
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:02, 2 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Direcţia de drept internaţional şi cooperare judiciară din cadrul Ministerului Justiţiei , Serviciul cooperare judiciară internaţională în materie civilă şi comercială are în atribuţiuni aplicarea hotărârilor judecătoreşti pe teritoriul statelor cu care are acord de cooperare.Dar domnul trebuie să aibă loc de muncă legal în ţara de rezidenţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o hotărâre judecătorească pentru pensie de întreținere, însă tatăl minorului lucrează și domiciliază în spania. cum poate fi pusă în executare? Corinas Corinas Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca pentru pensie de intretinere, insa nu stiu cum va fi pusa in executare avand in vedere ca tatal baiatului lucreaza ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentară,recuperare creanțe din urma Alex_toma3 Alex_toma3 Bună ziua ce pot face ca să recuperez majorarea pensiei alimentare de 5000 de lei cu tot cu cheltuielile de judecata tatal meu a fost pus sa îmi.platească ... (vezi toată discuția)