avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetățean taiwanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetățean taiwanez

Buna seara! As avea nevoie de câteva informații concrete, dacă se poate cât mai clare, mulțumesc. Deci acum un an am cunoscut in locul unde munceam (Dublin, Irlanda),o fata asiatica (din Taiwan mai exact), din păcate viza ei a expirat, și a trebuit sa se întoarcă in țara ei mai exact anul trecut in Iulie, noi ne cunoaștem din Noiembrie 2016. Am păstrat relația la distanță sperând ca in Ianuarie 2018 când va avea șansa sa aplice pentru o noua viza o va dobândi cu succes dar însă lucrurile nu au fost chiar așa din cauza ca nu a reușit sa ia viza, asta înseamnă ca ea nu poste veni înapoi in Europa. Întrebarea mea este: ne putem căsători dacă ma duc in Taiwan și apoi sa venim in Europa, Irlanda sau Anglia împreuna imediat după căsătorie ? Ea poate munci legal full-time ? Cu toate prevederile legale ? Va mulțumesc și aștept un răspuns concret și sigur. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean non-membru u.e. Simona Maria Simona Maria Buna ziua! As dori sa stiu daca, eu, cetean roman, prin casatoria cu un cetatean brazilian, ii va da acestuia dreptul de a detine Work permit in Irlanda. ... (vezi toată discuția)
Help concediu prenatal Alexutzamaria Alexutzamaria Bună seara Am fost angajata la o banca din februarie 2016 pe program 4 ore perioada nedeterminata , ulterior din februarie 2017 mi s-a dat un act adițional ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)