avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vânzare-cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vânzare-cumpărare

Bună seara,
Acum un an de zile am împrumutat pe cineva apropiat mie cu o sumă de bani, iar pentru garanție am făcut un contract de vânzare-cumpărare unei mașini. Actele pe care le dețin sunt cartea mașinii, contractul si dublura cheii. Acum, persoana respectivă, nu mai vrea să-mi înapoieze suma. Cum pot proceda pentru a recupera banii, îi pot lua mașina?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MariaAll , utilizator 20:49, 2 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vânzare-cumpărare auto în rate. ce pot face dacă suma nu îmi va fi achitată conform înțelegerii? Aleeex Aleeex Bună ziua. Doresc sa închei un contract de vanzare-cumpărare pentru un autoturism, dar cumpărătorul vrea ca plata sa se efectueze in 2 tranșe. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am? Noni1977 Noni1977 In 2016 am luat împrumut de la cineva 7500lei si mi-a cerut ca si gaj sa facem act de vanzare-cumpărare pe masina mea si cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Administratorul a vandut o masina a firmei prin contract de vanzare-cumparare de mana fara acordul asociatului unic onitza86 onitza86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati un pic. Firma unde lucrez a avut mereu un singur asociat. In iunie 2010 , administratul societatii a vandut unei persoane ... (vezi toată discuția)