avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare unitate scolara-redistribuire titulari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare unitate scolara-redistribuire titulari

Buna ziua.
Sunt in urmatoarea situatie:prof titular al invatamantului, grad 1. Unitatea de invatamant se desfiinteaza si ISJ ne va redistribui in alte scoli. Eu voi deveni din prof.titular in o singura scoala titular in 3 scoli, cu 1 norma impartita in cele 3 scoli. Ce se intampla daca refuz postul propus de ISJ? Care sunt urmatoarele etape si consecintele?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra argumentate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Profdisperat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 3 Februarie 2018
Daca refuzati ,exista posibilitatea concedierii dvs.

Art. 65 C.mun.
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desfiinţarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia.
(2) Desfiinţarea locului de muncă trebuie să fie efectivă şi să aibă o cauză reală şi serioasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare clls clls Buna ziua. Incercam sa indeplinim procedura de concediere a unui angajat al carui post se desfiinteaza. Mi s-a spus ca , pe langa preaviz si decizia de ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post elyn elyn Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: superiorul meu ierarhic nu mi aloca nimic de facut la locul de munca de ... (vezi toată discuția)