avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... E legal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

E legal?

Am depus o reclamatie amanuntita la sectia de politie din cartier impotriva unor vecini care ma deranjeaza zi si noapte si al caror tata respectiv unchi e comisar sef de politie in alt oras.Ieri au venit 2 politisti de la sectie sa dau o declaratie mai scurta,mai sintetica,ca ziceau ei,reclamatia e prea amanuntita.Eu m am conformat,plecand de la premiza ca sunt bine intentionati si ca e necesar sa colaboram pt rezolvarea problemei mele.Declaratia nu contine amanuntele din reclamatie si ma tem sa nu o anuleze.Politistii au spus ca nu...ce parere aveti?e incercare de musamalizare sau asa se procedeaza?mie mi s au parut cam interesati sa i protejeze pe cei reclamati de mine.
ce mai pot face pt a anula declaratia sintetica data in stare de oboseala accentuata,dupa iesire din tura de noapte,de 14 ore?
Aveam dreptul sa inregistrez audio sau/si video vizita celor 2 subofiteri de politie la domiciliul meu?am observat ca unul dintre ei era foarte agitat cand a aflat de aceasta posibilitate...
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vulturudac , utilizator 23:23, 3 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-am intalnit pana acum, sa vina Politistul/Politistii acasa, la persoana reclamanta, pentru ca aceasta din urma sa dea o declaratie mai scurta, pentru ca reclamatia este prea amanuntita. In functie de obiectul reclamatiei si de calitatea persoanei reclamate, va trebui sa va adresati autoritatilor ierarhic superioare...
In ce sens in functie de calitatea persoanei reclamate?
Pot obtine copie dupa declaratia scurta?
Daca se dovedeste ca au facut ilegalitati pot sa i reclam la seful lor de sectie sau la esalonul superior sau la parchet?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Vulturudac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot dormi din cauza zgomotelor. Ileana257 Ileana257 De la ora 7 la ora 17:30-18 se lucrează la cealaltă casa (fiind un duplex). De la ora 7:30 se aud bormașini și alte mașinării și muncitorii își pun ... (vezi toată discuția)
Unde se pot reclama politistii corupti? Costica33 Costica33 Deschid azi un subiect la moda dar din pacate zilnic intilnit. Am avut probleme cu politisti corupti pe care i-am reclamat administrativ sefilor lor. Oala s-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio-video a politistilor in sediul politiei cristi33 cristi33 Buna ziua, Am reclamat un politist sef de birou, subofiter, la Parchet pentru abuz in serviciu. Am avut o alta reclamatie de solutionat la un alt politist ... (vezi toată discuția)