Costica33 a scris:
Mi-am dat nu doar numele ci si adresa completa la acel telefon insa mi-a cerut dovada mitei, de subtilitati ca urmarirea celor despre care exista suspiciuni dumnealor nu au auzit.
Posibil sa nu fi inteles dvs. bine, mi se pare absurd sa vi se fi cerut dovada mitei prin telefon :) Poate v-a intrebat daca aveti cunostinta despre ceva concret in ideea de a va cita ca martor in caz ca sesizarea s-ar dovedi a fi intemeiata.
Anchetele in astfel de cazuri dureaza destul de mult timp iar mijloacele folosite probabil difera de la caz la caz. Nu fiti asa de suparat pe TOTI politistii, vrem nu vrem tot avem nevoie de ei. Nu toti sunt corupti si ticalosi. Nu foloseste nimanui neincrederea asta care a devenit un trend national in ultima vreme.
Ce pot sa va spun cu siguranta este ca nicio sesizare despre posibile fapte de coruptie sesizata in scris nu ramane necercetata. Iar daca reclamatia dvs. este intemeiata rezultatele le veti vedea la un moment dat, in functie de cat timp dureaza stragerea probelor. Poate ati vazut la televizor ca in unele cazuri au fost adunate dovezi (interceptari, fotografii etc.) si 2-3 ani.
:offtopic: Si mie imi place fluturasul albastru, multumesc...