Costica33 a scris:
Se pare ca nu stiu si ma aflu in situatia grea de a cauta sa vind apartamentul pentru ca politia e mina in mina cu infractorii de la noi.
[...]
Cum sa mai ai incredere cind ajungi sa vinzi casa cumparata recent din cauza politiei corupte?
Nu stiu ce am putea vorbi in plus pe privat fata de ce v-am scris pe forum. Sincer, nu inteleg ce legatura are vanzarea apartamentului cu coruptia din politie. Vreti sa spuneti ca politistii le-au spus acelora ca dvs. ati facut reclamatie si din aceasta cauza aveti probleme cu ei, va sicaneaza?
Daca este asa, intr-adevar problema e grava si nu pe forum puteti gasi rezolvarea, parerea mea. Cu atat mai putin de la mine, care nu am facut altceva decat sa imi exprim o parere cu privire la modul in care puteti face o reclamatie care sa fie luata in considerare.
Va doresc succes, parerea mea este ca, avand dreptatea de partea dvs. este imposibil sa nu razbiti pana la urma. O audienta la comandantul despre care vorbiti v-ar putea schimba opinia, inca o data spun ca nu e corect sa ne exprimam neincrederea in politie ca institutie din cauza unor exemple nefericite.
Cu speranta ca nu v-am dezamagit, va doresc o zi frumoasa :luck: