avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se pot reclama politistii corupti?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se pot reclama politistii corupti?

Deschid azi un subiect la moda dar din pacate zilnic intilnit. Am avut probleme cu politisti corupti pe care i-am reclamat administrativ sefilor lor. Oala s-a acoperit si corb la corb nu-si scoate ochii. Am nevoie sa ii reclam pentru implicare cu infractorii insa nu mai stiu unde s-ar putea chiar face ceva. Chiar si linia aia anticoruptie e tot de la ei si m-au trimis la plimbare. DIICOT e de mare nonsalanta, nu au facut nimic.
Va dau un exemplu: locuiesc intr-un bloc cu un recuperator si un alt interlop, cu retea de prostitutie pe scara. Noaptea liftul merge in continuu. Am comunicat politistului de proximitate ca la sedinta de bloc s-a discutat despre asta, proprietarii fiind foarte nemultumiti de mediul scirbos in care stam. De a doua noapte dupa ce s-a vorbit cu politistul de proximitate liftul nu a mai mers timp de o luna de zile noaptea deloc. La un moment dat recuperatorul avea pe usa scris un afis cu numarul de telefon unde poate fi gasit. Noaptea e lumina aprinsa tot timpul la el, nu are ocupatie iar masina lui l-ar umple de invidie pe Becali...:))
Daca ar fi ascultati la telefoane, daca le-ar fi monitorizata zilnic activitatea si veniturile politistilor ar reiesi multe. Cum sa fac? Viata mea e data peste cap din cauza lor.
Poate presa sa investigheze oare? Stie cineva ce sa fac ca politia sa ia masuri pentru stoparea activitatii infractionale de la noi din bloc?
Costica33 a scris:

Se pare ca nu stiu si ma aflu in situatia grea de a cauta sa vind apartamentul pentru ca politia e mina in mina cu infractorii de la noi.
[...]
Cum sa mai ai incredere cind ajungi sa vinzi casa cumparata recent din cauza politiei corupte?

Nu stiu ce am putea vorbi in plus pe privat fata de ce v-am scris pe forum. Sincer, nu inteleg ce legatura are vanzarea apartamentului cu coruptia din politie. Vreti sa spuneti ca politistii le-au spus acelora ca dvs. ati facut reclamatie si din aceasta cauza aveti probleme cu ei, va sicaneaza?
Daca este asa, intr-adevar problema e grava si nu pe forum puteti gasi rezolvarea, parerea mea. Cu atat mai putin de la mine, care nu am facut altceva decat sa imi exprim o parere cu privire la modul in care puteti face o reclamatie care sa fie luata in considerare.

Va doresc succes, parerea mea este ca, avand dreptatea de partea dvs. este imposibil sa nu razbiti pana la urma. O audienta la comandantul despre care vorbiti v-ar putea schimba opinia, inca o data spun ca nu e corect sa ne exprimam neincrederea in politie ca institutie din cauza unor exemple nefericite.
Cu speranta ca nu v-am dezamagit, va doresc o zi frumoasa :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Politisti posibil corupti ContSters362885 ContSters362885 Ma aflu de ani de zile in situatie grea la mine acasa pentru ca o anumita sectie de politie protejeaza pe fata si fara scrupule, sfidand orice lege, o grupare ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)