avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PREZENTARE INSTANTA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PREZENTARE INSTANTA

Buna ziua,
as dori , daca ma puteti ajuta cu o indoiala ce am.
Eu m am despartiti de fosta mea prietena si avem un copil in comun. Ele au plecat in tara si eu sunt in Spania. Ea a fost la judecatorie si m a dat in judecata pentru pensia alimentara .
Au fost deja 2 sesiuni in care nu m am putut prezenta , pentru ca eu sunt in Spania. O a 3 este in februarie. As dori sa stiu daca am nevoie de un avocat pentru a ma reprezenta sau procesul se poate decurge si fara mine .
Mai simplu,are ceva daca eu nu ma prezint?mi se poate lua drepturile asupra fetei¿?sau atunci cand ma duc acasa , ma pot duce a o vedea?
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Tin sa remarc ca am incercat sa vorbesc cu un avocat din romania si mi a spus ca daca nu ii platesc inainte nu ma poate ajuta cu nici o informatie, si banuiesc ca se poate spune inainte ce poate fii de facut, nu direct da-mi banul ca de nu , nu iti zic nimic.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:22, 7 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta e practica unor avocați. Aveți contract de munxa legal în Spania?Dacă lucrați la negru,veți fi obligat la pensie întreținere de 1/3 din salariul minim pe economie. Dacă obiectul dosarului este și exercitare autoritate parinteasca,exprimati-va opinia printr-un inscris/cerere pe care o depuneți la dosar.Ce a cerut partea adversa în acțiune?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
avvalentina, utilizator
Buna ziua,
Da, am contract de munca in Spania. Ea a cerut custodia comuna, pensia alimentara si stabilirea domiciliului minorei la mamaia ei unde sta.
Dosarul este in Slobozia, jud Ialomita. Nu stiu daca dvs puteti face ceva din Bucuresti .
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
GeorgeMarian89, utilizator
Dacă ați trecut de prim termen e tardiv sa va angajați avocat, indiferent de unde ar fi acesta, cheltuiți fără folos.Nu se poate modifica/completa acțiunea, acum la al 3-lea termen ,doar sa faceți dvs.o acțiune noua și sa cereți conexarea celor 2 dosare.Ce doleanțe ați avea dvs? O sa va oblige și la plata onorariului de avocat pe care l-a achitat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)
Fetita mea!- stabilire in strainatate minor; pensie miha1611 miha1611 BUNA ZIUA! EU LOCUIESC IN SPANIA DE 6 ANI SI ANUL ACESTA AM AVUT POSIBILITATI DE O ADUCE IN SPANIA PE FETITA MEA DE 10 ANI IMPREUNA CU MAMA MEA CARE A AVUT ... (vezi toată discuția)
Informare luare copil in vacanta codruta_23 codruta_23 buna ziua,ne poate ajuta cineva cu un raspuns?sotul meu are o fetita de 9anisori din casnicia anterioara,suntem stabiliti in Germania si din cauza serviciului ... (vezi toată discuția)