avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a decedat de 3 luni si mi-au ramas niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a decedat de 3 luni si mi-au ramas niste terenuri mostenite si el la randul lui de la tatal lui ,dar care sunt pe numele bunicului ,strabunicului si strabunica.Tatal si bunica mea au mai vandut o parte din terenurile acestea sub forma de ceva ha

Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: vicar , utilizator 13:13, 5 Februarie 2018
Trebuie sa urmariti daca s-au facut succesiunile la notar in timp si sa aduceti situtia la zi impreuna cu ceilalti mostenitori (daca e cazul) pentru a dispune de dreptul cuvenit.
Nu sau facut asta reiese din cf.si nu inteleg cum le-a putut da terenurile sub hârtie de mana si daca e valabilă asta?atâta timp cat apar străbunica si bunicul pe cf.multunesc
Mergeti la notar cu toate actele si va explica el.
Trebuie sa deschideti succesiunea la notar unde a avut tatal dvs adresa de domiciliu( Bucuresti,ilfov etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune si alte probleme Danny2002 Danny2002 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, eu si familia mea ne-am lovit anul trecut de urmatoarea problema, in primavara asta urmand sa facem demersuri pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa tatal meu en3rgy23 en3rgy23 Este o situatie ceva mai complicata si as dori sa stiu daca trebuie sa fac ceva demersuri sau nu. Situatia este urmatoare : Tatal meu a mostenit averea ... (vezi toată discuția)
Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament ... simon1991 simon1991 Testament strabunicii mei au avut 4 copii si au lasat un testament unde scrie cate terenuri primeste fiecare copil si unde. titlul de proprietate nu este pe ... (vezi toată discuția)