avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL si PFA pe acelasi nume?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL si PFA pe acelasi nume?

Sunt asociatul unic al unui SRL si as dori sa-mi fac si un PFA pe acelasi nume.Este posibil ?Va rog am nevoie urgent de PFA.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 13:39, 5 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc frumos pentru ajutor!Imi puteti spune va rog si cat costa infiintarea unui PFA?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

La Registrul Comertului nu mai exista taxe, acestea sunt 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Daria B. Daria B. Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma ca sa pot emite facturi pentru serviciile prestate si nu stiu care varianta e mai buna si din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma s.c. in pfa? alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Buna ziua! Va rog tare mult , am nevoie de ajutor. Am o societate comerciala, unde am 2 angajați si cu mine suntem 3. Precizez ca sunt asociat unic. În ... (vezi toată discuția)