avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere retragere declaratie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere retragere declaratie mincinoasa

Buna seara,as dori sa aflu mai exact cum se procedeaza?
Am citit codul penal unde scrie ca atat timp cat imi retrag declaratia inainte de "reținere, arestare sau de punerea în mișcare a acțiunii penale ori în alte cauze înainte de a se fi pronunțat o hotărâre sau de a se fi dat o altă soluție,"
Am inteles ca ar trebui sa fac o scrisoare pe care sa o depun la registratura judecatoriei inainte de a ma prezenta din nou in fata judecatorului.
Daca da,ce ar trebui sa contina aceasta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Miro Alex , utilizator 22:11, 3 Februarie 2018
Catre instanta de judecata pot fi depuse acte procedurale de catre partea interesata, intr-un numar de exemplre suficiente - atat pentru instanta cat si in vederea comunicarii celorlalte parti procesuale
Si ce ar trebui sa contina aceste "acte procedurale"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie? roxyalexandru roxyalexandru Se poate solicita comisie rogatorie dupa inceperea urmaririi penale?(dupa ce s-au facut deja audieri) (vezi toată discuția)
Bună seara! a fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, ... elenaana544 elenaana544 Bună seara! A fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, eram afara cu un baiat si cu o fata aproape de casa fetei, băiatul si-a primit un pumn de la ... (vezi toată discuția)