avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrebare urgenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrebare urgenta

Am programul pentru bilant, cel de pe site-ul "[ link extern ] "


apare acolo optiunea "preluare date din balanta" . Care este programul care trebuie sa il utilizez pentru a face balanta si unde il gasesc?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2009
lilicrin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:35, 4 Noiembrie 2009
@lilicrin, ce vrei sa faci, in fond?
aveam contabila, insa a plecat in spania. Acum, dat fiind faptul ca nu exista alt contabil in zona, am vorbit cu cineva de la oras, dar trebuie sa fac eu contabilitatea primara si apoi sa le duc la ea. Trebuie sa ii duc eu balantele facute. Am zis ca ma descurc eu cumva, insa se pare ca este mult mai complicat decat am crezut. Vreau sa fac balanta de verificare pe luna septembrie si nu inteleg "chinezeasca" de acolo. De la ce vine denumirea de casa de conturi? Unde trebuie sa completez ce am in facturi? In cate locuri trebuie completat? Unde trec ce am in registrul de casa si era ceva si cu monetarul? Mai am venit si de la internet cafe si am mai facut si ceva bani pentru ca am creat 2 site-uri. Am cautat ceva documentatie pe net insa ce am gasit nu imi este de folos. Ce pot sa fac? :((
Cam greut?! :hm: :-/ :O
Ar trebui sa va luati un contabil pentru a va introduce toate actele in programul de contabilitate, ce folos ca intocmiti dvs balanta si nu este corecta?
Sau, incercati un curs de contabilitate pentru a va scoate din impas.
Toate programele aferente declaratiilor fiscale + bilanturile le descarcati de pe site-ul www.mfinante.ro, in stanga ecranului aveti Informatii Contribuabili=>Declaratii fiscale=>Situatii financiare
din ce oras sunteti?
Cred ca ar trebui sa angajezi pe cineva care sa iti tina contabilitatea primara.Asa ai scapa de probleme si in viitor poate ai invata si tu ceva de la contabil si cu timp ti-ai tine singur evidenta.:D

Alte discuții în legătură

Contabil autorizat Dana Filip Dana Filip Buna, va rog sa-mi spuneti daca un absolvent de studii superioare (economice) poate intocmi/semna balanta/bilant, sau este necesar sa dea examen ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate pentru societati comerciale cu cifra de afaceri mai mica de 35000 euro A n d y A n d y Buna ziua, un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)
Contabil obligatoriu la micro cu venit anual de 5000 euro? valentin33 valentin33 Buna ziua, Sunt in proces de infiintare a unui SRL (microintreprindere). Imi fac aceasta firma in primul rand pentru a putea derula un contract de prestari ... (vezi toată discuția)