avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplătit în Franța
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplătit în Franța

Buna ziua am facut un credit in franta in valoare de 50 de mii de euro si am platit roar o Luna nu am mai avut un lok de munca si am fost nevoit sa plec in Romania as vrea sa stiu ce se poate intanpla astept raspuns!!multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexutuVl , utilizator 20:19, 15 Ianuarie 2020
Salut, îmi poți da și mie detalii despre ce condiții trebuie sa îndeplinesc pt a lua un credit in Franța?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut în franta Iry38 Iry38 Buna ziua am facut un credit in franta in valoare de 3ode mii de euro si am fost nevoit sa plec in Romania as vrea sa stiu ce se poate intanpla astept ... (vezi toată discuția)
Probleme la munca in franta Jenu68 Jenu68 Buna dimineata. Lucrez de aproape o luna in zona Montpellier din Franta. Patronul firmei zice ca am contract de munca desi eu nu l-am vazut si nici semnat. Pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare dificila angel_mirela2003@yahoo.com angel_mirela2003@yahoo.com Buna ziua, As dori sa va relatez urmatoarea situatie: X este casatorit cu Y. Impreuna cumpara un apartament la pretul de 35 mii euro cu credit in ... (vezi toată discuția)