avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Împrumut în Franta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Împrumut în Franta

Buna ziua am facut un credit in franta in valoare de 3ode mii de euro si am fost nevoit sa plec in Romania as vrea sa stiu ce se poate intanpla astept raspuns!!multumesc
Cel mai recent răspuns: Iry38 , utilizator 19:03, 7 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil la un moment dat o sa se încerce executarea silită pe teritoriul României.Ar trebui discutat cu av francez daca nu exista si prevederi de natură penală pentru o eventuală infracțiune de înșelăciune.Dacs se dovedește că ati luat creditul cu intenția de a nu achita suma respectiva se poate pune problema si astfel.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil la un moment dat o sa se încerce executarea silită pe teritoriul României.Ar trebui discutat cu av francez daca nu exista si prevederi de natură penală pentru o eventuală infracțiune de înșelăciune.Dacs se dovedește că ati luat creditul cu intenția de a nu achita suma respectiva se poate pune problema si astfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplătit în franța Ribert Ribert Buna ziua am facut un credit in franta in valoare de 50 de mii de euro si am platit roar o Luna nu am mai avut un lok de munca si am fost nevoit sa plec in ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie strainatate claudia t claudia t in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Executare imobil fara clauza contractuala Georgel1976 Georgel1976 Buna seara, cu mare durere in suflet ma vad nevoit sa cer un sfat celor avizati. Ca multi alti romani am fost atras de magia creditului. In prezent am restante ... (vezi toată discuția)