avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite agricole
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite agricole

Trebuie sa platesc impozit pe venit daca ma ocup cu flori ornamentale in sera pe o suprafata de 0.06 ha? Ce sí unde trebuie sa platesc?
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:10, 4 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Va redau din codul fiscal tabelul de la art. 103: Flori și plante ornamentale neimpozabil pana la 0,3 ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Venituri persoana aflata in intretinere ioannn ioannn Vreau sa platesc arenda anuala de 1000 lei unei doamne AFLATA IN INTRETINEREA fiului ei. Ea spune ca, cumpara multe medicamente scumpe cu preturi reduse sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)