avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inlocuire avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inlocuire avocat

Socrul meu are un proces privind dreptul de proprietate .Nu este multumit de prestatia avocatului. Cu cat timp inainte de termenul fixat de instanta pentru proces acesta poate fi inlocuit si care este modalitatea legala de a numi alt avocat?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
victorya_21, utilizator
Cel mai recent răspuns: victorya_21 , utilizator 07:40, 5 Februarie 2018
Puteti angaja alt avocat și sa il anuntati.
E bine însă sa stiti ca aceste procese se judeca pe baza actelor si avocatul nu prea poate vorbi asa aiurea ca sa ii placa la client.
Dacă actele sunt clare si procesul e simplu nu conteaza daca ii place sau nu avocatul...deoarece acesta se va descurca în mod sigur.

Dacă procesul este complicat deja este alta discutie si alegerea unui nou avocat constituie o problema delicată.
Pe socrul meu il deranjeaza ca avocatul nu vrea sa discute cu martorii lui inaintea procesului.In acest proces nu prea exista acte si acesta se va judeca mai mult pe baza marturiilor.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
victorya_21, utilizator
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare versus dar de nunta. aveti vreo solutie? MykeyRo MykeyRo Evacuare versus dar de nunta. Am următoarea situatie: acum 30 de ani la serbarea nuntii, socrii au \"strigat\" ca dar de nuntă: \"din partea socrilor mici, ... (vezi toată discuția)
Cum se reziliaza contractul cu un avocat? ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am trei procese pe rol si am descoperit ca avocatul meu mi-a facut mult rau, bazindu-se pe lipsa mea de cunostinte juridice. Vreau sa scap de ... (vezi toată discuția)
Avocat bun VerTrad1 VerTrad1 Va rog sa-mi recomandati un avocat foarte bun pentru un partaj problematic. Multumesc! (vezi toată discuția)