avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum pot verifica daca e in lucru dosarul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum pot verifica daca e in lucru dosarul

Buna ziua am depus dosarul de restituire taxa auto la anaf si nu mi sa dat nici un nr de inregistrare cum pot verifica daca este in lucru sau nu?
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
baloo72, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:33, 4 Februarie 2018
Daca nu exista numar de inregistrare (solicitarea si actele doveditoare fiind expediate probabil prin intermediul serviciilor postale), atunci probabil detineti dovada confirmarii de primire.... Dosarul aflat sau nu in lucru poate fi verificat dupa CNP...., insa va trebui sa va deplasati la sediul institutiei unde ati trimis cererea si actele doveditoare.. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda dece84 dece84 Buna ziua! Am nevoie de ajutor si sfaturi int-o speta mai complexa. Sunt cetatean roman. locuiesc in Oradea. Am primit in urma cu cateva luni, la adresa de ... (vezi toată discuția)
Contestatie p-v intocmit in lipsa sandrada sandrada Am primit prin posta un proces/verbal prin care am primit amenda pentru parcare neregulamentara. Vrealu sa cer anularea procesului verbal deoarece 1. nu ... (vezi toată discuția)