avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot ieşi la pensie anticipată parţială ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot ieşi la pensie anticipată parţială ?

Sunt născută în 27.mart.1962, şi lucrez din 19.sept.1983. Am studii superioare. Când aş putea ieşi la pensie anticipată. Doresc să ştiu şi cât ar fi penalizarea? Menţionez şi faptul că am şi o întrerupere pentru creşterea copilului, între 22.sept.1986 şi 21.01.1987.
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 21:44, 4 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul pentru cresterea copilului (CCC) se considera vechime in munca. Pe 27 martie 2019 aveti dreptul la pensie anticipata partial. Penalizarea depinde de numarul lunilor ramase. La 60 de luni penalizarea este de 27%.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
procesomanul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata cristina4 cristina4 Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, cand poate iesi anticipat fara penalizare o persoana (sex feminin) nascuta in 1962 cu 38 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partial sirenuta29 sirenuta29 Sunt nascuta la 19-01-1960,m-am angajat in sept 1978,si lucrez intr-un spital de atunci cu o intrerupere de 19 luni pt copil(concediu fara plata) Daca ies la ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare bionela5 bionela5 Va rog as vrea sa stiu , la ce varsta pot iesi la pensie in urmatoarele conditii : sunt nascuta in 05.01.1962, am vechime in campul muncii 33 ani, din care 5 ... (vezi toată discuția)