avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Buna ziua.

Imi puteti spune, va rog, cand poate iesi anticipat fara penalizare o persoana (sex feminin) nascuta in 1962 cu 38 ani vechime in munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 7 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa martie 2019 - pentru pensie anticipata partiala

Dupa martie 2019 - pentru pensie anticipata , daca indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 40 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta pot iesi la pensie anticipat cu sau fara penalitati toader1954 toader1954 As dori sa stiu cum pot iesi la pensie Anticipat cu sau fara penalitati Nascuta in data 17-11-1962 sex- feminin 36 ani vechime in munca 17 ani de ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Penalizare pensionare anticipata tuilleries tuilleries Buna ziua. Am varsta de 58 de ani, 35 ani vechime. Care este penalizarea daca doresc sa depun dosarul pentru pensionare anticipata? Ce vechime ar trebui sa ... (vezi toată discuția)