avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preavizul si demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preavizul si demisia

Buna seara!!! Sunt salariana unei companii din 10.12.2012. In 15.02.2014 am intrat in prenatal-postnatal 3 ani.(11.04.2014 data nastere copil) In februarie 2017 mi s-a terminat CCC. In februarie 2014 m au chemat la lucru cateva zile apoi mi s a spus ca nu trebuia sa vin atunci si ca sa revin urmatoarea zi cand implineste 3 ani adica 12.04.2017. Asa am si facut am revenit pe 12.04.2017 si mi s a facut contractul de revenire cu 5.05.2017. Acum pe 8.01.2018 mi s a spus ca se restructureaza posturile si m a bagat in preaviz 20 de zile iar acum vor sa imi fac cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor... nu pot beneficia nici de somaj... ce pot face in situatia asta??? Ce se intampla daca nu fac cererea sau daca nu o semnez??? Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Mirabelamiri, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 5 Februarie 2018
Nu faceti nicio cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor .... sa va concedieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fiind în ccc Ana Visan Ana Visan Buna ziua. Pe 30.03.2019 împlinește 2 ani copilul. Doresc sa depun dosarul pt stimulent, dar sa incep munca la alta firma,deoarece firma la care am lucrat nu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in timpul preavizului MariaBB MariaBB Buna ziua, Tocmai am primit preaviz de concediere, iar eu in 29 intru legal in concediu de prenatal( cele 63 de zile). Intrebarea mea este imi pot lua ... (vezi toată discuția)