avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie fiind în ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie fiind în ccc

Buna ziua. Pe 30.03.2019 împlinește 2 ani copilul. Doresc sa depun dosarul pt stimulent, dar sa incep munca la alta firma,deoarece firma la care am lucrat nu mi au plătit prenatal si postnatal, întrebările mele sunt: La ce data Trebuie să depun demisia? Ce acte trebuie să ridic de la fosta firma? În cazul în care nu vor coopera si nu mi vor da actele,eu de unde pot sa le ridic? La ce data Trebuie să depun dosarul pt stimulent? Astept cu nerăbdare un raspuns. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 1 Noiembrie 2018
De ce nu depuenti o solciitare de incetare a c.i.m. cu acordul partilor ?

Cand trebuie sa incepeti munca la noul angajator ?
Buna ziua. În principiu, ar trebui în ianuarie sa incep la noua firma. Eu ma gândeam la o demisie fără preaviz, mai mult ca sigur nu vor accepta cu acordul părților. Sunt de rea vointa, precum am spus si mai sus, nu mi au plătit concediul prenatal si postnatal, i am dat în judecată si am câștigat, iar cand s a dus executorul silit să recupereze banii, firma era în insolventa.
Demisia fara preaviz opereaza numai in anumite situatii ... Faptul ca nu v-au achitat concediile medicale, este un motiv de a demisiona fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Andreea si Ariana Andreea si Ariana Buna am si eu o intrebare daca sotul meu intra in prenatal poate lucra ca sofer in acelas timp cat are si prenatalul? Adica sa nusi opreasca activitatea la ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa ma intorc la serviciu FAURA BRADOAIA FAURA BRADOAIA Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand ar trebui sa incep serviciul. Am nascut pe 24.11.2008, am beneficiat de prenatal si postnatal,ultima zi de postnatal a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil laura79 laura79 Buna seara! Ma numesc Laura si sunt o mamica in devenire. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva cum stau lucrurile cu concediul prenatal+lauzie si cel de ... (vezi toată discuția)