avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand trebuie sa ma intorc la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand trebuie sa ma intorc la serviciu

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cand ar trebui sa incep serviciul.
Am nascut pe 24.11.2008, am beneficiat de prenatal si postnatal,ultima zi de postnatal a fost 18.01.2009.
Mi s-a spus ca ar trebui sa incep serviciul cand copilul implineste 2 ani,nu mi se pare corect, deoarece eu am inceput sa fiu platita cu 85% din salariu incepand cu data de 19.01.2009.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 13:16, 11 Martie 2010
FAURA BRADOAIA a scris:

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cand ar trebui sa incep serviciul.
Am nascut pe 24.11.2008, am beneficiat de prenatal si postnatal,ultima zi de postnatal a fost 18.01.2009.
Mi s-a spus ca ar trebui sa incep serviciul cand copilul implineste 2 ani,nu mi se pare corect, deoarece eu am inceput sa fiu platita cu 85% din salariu incepand cu data de 19.01.2009.
Va multumesc.

Seviciul il incepeti in data de 25 .11.2010.Discutii in acest sens au fost pe acest forum. Nu se ia ca punct de reper,la calculul perioadei, data de cind incepe concediul de ingrijire a copilului ci data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil ramonamariana ramonamariana am fost in concediu postnatal pana in 25.03.2012, si am intrat direct in concediul prenatal deoarece urmeaza un al 2-lea copil. de la sevici am primit un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Documente ce trebuie facute la nasterea unui copil- mama- cadru didactic kissvisylove kissvisylove toate actele ce trebuie facute: dosar de indemnizatie, alocatie, stimulent de insertie, prima de la sindicat, prima de un salariu toate beneficiile ce mai ... (vezi toată discuția)