avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical /legea salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical /legea salarizarii

Buna ziua ,
In urma negocierilor, in contractul colectiv de munca s-a stabilit ca o data cu legea salarizarii , salariile nete ale tuturor angajatilor sa ramana aceleasi incepand cu 1 ianuarie.
In luna decembrie si ianuarie am fost in concediu medical si din cate am inteles in timpul concediului medical nu se aduce nici un fel de modificare contractului individulal de munca .
Dupa terminarea concediului medical daca imi voi relua activitatea ,angajatorul este obligat sa imi mareasca salariul brut incepand cu data in care eu am inceput munca dupa CM????
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 5 Februarie 2018
Daca s-a decis ca salariile nete ale tuturor angajatilor sa ramana aceleasi incepand cu 1 ianuarie, atunci angajatorul este obligat sa va mareasca salariul brut incepand cu data revenirii la munca dupa terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu carte de munca / contract drepturi autor gloria v. gloria v. Buna ziua, De la inceputul anului, am contract de munca pe perioada nedeterminata cu salariul inscris integral pe CM. Mai nou angajatorul imi propune, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca - grila salarizare cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Am un CCM pe o firma care expira in septembrie 2014, prin care la capitolul salarizare au fost introdusi acei coeficienti de salarizare. In ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)