avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere prelungire suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere prelungire suspendare contract de munca

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel mic implineste 2 ani pe 18.03.2018. Certificatul de handicap este emis pe 14.12.2017 si este provizoriu, avand valabilitate 1an. Angajatorul nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie si de aceea va rog sa ma ajutati cu o cerere si cu un model de decizie pentru aceasta prelungire.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Catalina2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 18 Octombrie 2024
CfP ce anume este ce fel de cerere?

Cornel Vasile a scris:

Puteti depune cerere de CFP sau de CO daca aveti zile...

Nu pot depune cererea de prelungire suspendarea contractului și când vine certificatul de handicap sa îl duc dupăia ?

Marius199808 a scris:

CfP ce anume este ce fel de cerere?

Cornel Vasile a scris:

Puteti depune cerere de CFP sau de CO daca aveti zile...

CFP - concediu fara plata

sau va intoarceti la munca si depuneti cererea dupa obtinerea certificatului.
Și mai pot după sa depun cererea de prelungire suspendare contract de munca ingrijire copil dacă baga concediu sa nu se facă întrerupere sa nu mai pot prelungi?

Cornel Vasile a scris:

CFP - concediu fara plata

sau va intoarceti la munca si depuneti cererea dupa obtinerea certificatului.

Bună ziua! Ați putea va rog sa mă ajutați cu un model de declarație pe propria răspundere, că angajatorul e plecat din tara și firma nu mai are activitate, și nu am cui să-i trimit cererea de prelungire a suspendării contractului de muncă ? Îmi trebuie decizia de suspendare și trebuie depun acesta declarație pt dosarul de prelungire a ccc pe baza unui certificat de handicap. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Nasterea unui copil in ccc iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, primul concediu de crestere copil se termina in 10 ianuarie 2017 iar al doilea copil se va naste in luna noiembrie 2016, as vrea sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil de la1 iulie VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Ma puteti ajuta cu un model de cerere de modificarea suspendarii pentru concediu crestere copil de la 1 la 2 ani in conformitate cu noua lege de la 1 ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare contract Iulia5 Iulia5 Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc ... (vezi toată discuția)