avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Am o poprire executorie pe contul de salariu și celelalte conturi care le dețin... Nu am nimic împotriva reținerii din salariu... Aș vrea,acum,după instituirea popririi pe toate conturile să știu dacă pot să-mi deschid un cont curent la altă bancă și dacă se va institui poprirea și pe acest cont... Acest cont mi-ar fi de folos pentru plata facturilor și utilităților on-line...
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:15, 5 Februarie 2018
Riscati sa vi se instituie poprire si pe noul cont...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Popriri bogdan riglea bogdan riglea Buna ziua, In urma cu 2 zile a fost infiintata o poprire pe conturile mele si mi au fost blocate conturile bancare. Mentionez faptul ca poprirea se va face ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)