avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare cheltuieli judecata de la mostenitorii ...
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare cheltuieli judecata de la mostenitorii paratului decedat

Buna ziua, Dupa sentinta irevocabila care prevede si plata cheltuielilor de judecata in valoare de 1200 lei, parata a decedat. Mostenitorii din Grecia s-au constituit parte intr-un alt proces civil de recuperare a unor creante la C.A Constanta .Execurorul judecatoresc m-a sfatuit sa fac o cerere de intervenient in acel proces, Pot sa fac o cerere de intervenient in nume propriu in acel proces si daca nu, cum sa procedez? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Un sfat nadia666 nadia666 acum 3 luni am castigat un proces si apoi un recurs urmand ca parata sa imi restitue cheltuieli de judecata insa nu am primit nici un ban pana acum. in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune taviflavi taviflavi Suntem 2 frati si am castigat prin partaj (parinti divortati mama decedata in timpul procesului)lotul A bucatarie o baie plus inca o camera la bunicii din ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)