avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interpretare articol 461 (2) din Codul civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interpretare articol 461 (2) din Codul civil

Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi ziceti si mie la ce lege speciala se refera art.461 (2) din Codul Civil ? Textul est urmatorul:«Indeplinirea conditiilor prevazute la alin. (1) se atesta de catre autoritatile competente, potrivit legii speciale». Care e aceasta lege speciala ? Aliniatul (1) indica « adoptatorul sau familia adoptatoare trebuie sa indeplineasca garantiile morale si conditiile materiale cresterii, educarii si dezvoltarii armonioase a copilului.»
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Adoptie munteanugabriela munteanugabriela Buna ziua! as dori sa adopt un copil si m-ar interesa daca creditul ipotecar pe care il am la banca ar fi o piedica in calea acestei adoptii??multumesc (vezi toată discuția)
Adoptie iconita iconita Buna seara !Sunt pensionara, am 68 de ani. Asi dori sa stiu daca la acesti ani eu pot adopta o fetita.Am un baiat mare care este la casa lui, deci stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Adoptie rosu marin rosu marin Doresc sa stiu ce proceduri trebuie sa urmeze tatal meu vitreg ca sa ma poata infia problema este ca eu am 18 ani si vreau sa stiu daca trebuie sa il mai cheme ... (vezi toată discuția)