avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decădere din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decădere din drepturi

Bună ziua.Divortul nostru sa terminat în 2016,fostul sot a depus cerere pt micșorarea pensiei alimentare în 2016.procesul a avut loc în 2018,dar sa suspendat pt neprezentare.Fostul sot nu vrea sa știe de copii,nu ia mai văzut de 1 an.nu vrea sa știe de ei,și nici nu se intereseaza de buna și educația copiilor.eu lucrez și locuiesc în Spania,și vreau sa îmi iau copii lângă mine,îmi pot schimba numele fără sa fie terminat procesul pt pensie alimentara,și fără procura tatălui.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:55, 5 Februarie 2018
Schimbarea numelui dvs. nu are legătură cu pensia alimentară a copiilor.
Puteţi pleca din ţară cu copiii dacă aveţi autoritate părintească unică şi asiguraţi condiţii pentru respectarea programului de vizită a tatălui la copii.
Dacă aveţi autoritate părintească comună, trebuie să cereţi acordul notarial al tatălui copiilor dvs. pentru plecarea din ţară a copiilor.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea reclamantului la proces Petra Florescu Petra Florescu Bună ziua.Procesul de divorț sa terminat în 2016,sa stabilit o suma pt pensia alimentara a celor 2 copii,copii rămânând în grija mea,având custodie ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot trece copilul pe nume? nyco_sylvya nyco_sylvya Am un copil de 5 luni si as vrea sa il trec pe numele meu sa nu mai avem de-a face cu tatal copilului. L-am dat in judecata pentru pensie alimentara iar el ... (vezi toată discuția)
Emigrare cu copii cornelia2017 cornelia2017 Buna ziua Exista urmatoarele fapte: 1. Tatal, la divort (2008) a semnat ca mama poate emigra cu copiii in orice tara din lume. (fara cerere program de ... (vezi toată discuția)