avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actualizare documente la schimbare de sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actualizare documente la schimbare de sediu social

Ce riscuri exista in cazul neactualizarii documentelor firmei, in urma schimbarii sediului social in alt judet?
La incheierea unui contract, poate acest lucru sa-i afecteze validitatea? (Am modificat decat adresa firmei in antet, CUI si restul nu, desi s-au schimbat.)
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 22:05, 6 Februarie 2018
In momentul in care ati depus cererea de schimbare a sediului social in alt judet, ONRC v-a eliberat un set nou de documente, respectiv un certificat nou de inregistrare cu noul sediu si certificat constatator cu activitatile desfasurate conform declaratiei model 3 . J-ul si CUI-ul
in mod normal ar trebui sa ramana aceleasi. Ati schimbat doar sediul, nu firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inregistrare mentiuni YogiA YogiA Buna ziua ! Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul ... (vezi toată discuția)
Schimbare cif ca urmare a modificarii denumirii societatii Loredana_84 Loredana_84 De ce acte am nevoie la Finante pentru schimbarea CIF-ului, ca urmare a modificarii denumirii firmei? (vezi toată discuția)
Se poate intocmi un singur act constitutiv nou in care sa se faca modificari atat in ceea ce priveste asociatii cat si sediul social? constantin.tovisi constantin.tovisi Buna ziua, Suntem 2 asociati la o societate comerciala (SRL), iar asociatul meu vrea sa plece din firma. Am inteles ca pentru a face acest lucru va ... (vezi toată discuția)