avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme parcari!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme parcari!!

Buna ziua!Sunt presedinte la o asociatie de locatari iar locatarii au parcari private cumparate impreuna cu apartamentele!!!Pentru acestea persoanele platesc impozit anual!Problema este ca pe parcari parcheaza altii de la casele din imprejurimi sau de la diferite firme,am fost la primarie si nu apartine problema de primatie dupa cum am fost informat,am sunat la politie si acelasi raspuns nefavorabil.Ce pot sa fac in acest caz?Unde sa ma adresez?multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: george4444 , utilizator 13:48, 6 Februarie 2018
In aceste conditii se pot monta dispozitive special concepute in vederea neocuparii locurilor de catre persoanele neindreptatite.
Initial marcati locurile de parcare ,eventual nominalizati cu numar inmatriculare ,
Puteti monta inclusiv sisteme individuale de restrictionare acces pentru fiecare loc de parcare astfel incat fiecare detinator sa poata utiliza cand doreste locul sau de parcare
montati bariera cu card de acces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata anita2007 anita2007 Speta este urmatoarea: bloc nou, amplasat perpendicular pe strada, cu spatiu de parcare privat sub bloc, accesul in bloc se face fie printr-o alee pietonala ... (vezi toată discuția)
Parcare la 5 metri de fereastra. ordin 119/2014 lidiav1234 lidiav1234 Buna. Locuiesc intr-un bloc cu curte interioara cu bariera, cu locuri de parcare marcate. Sub geamul meu erau pusi niste stalpi care impiedicau parcarea ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)