avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC din PFA si salariu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC din PFA si salariu

Buna ziua! Exista posibilitatea ca o persoana salariata care obtine venituri si din PFA de mai putin de 12 luni sa primeasca indemnizatie CCC calculata inclusiv pe baza acestor venituri din PFA? Sau neavand cele 12 luni, veniturile acestea nu se vor lua in considerare? Ramane doar salariul in calcul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anamaria3823 , utilizator 09:39, 25 Septembrie 2018
Buna ziua,
M-ar interesa si pe mine raspunsul acestor intrebari puse de Sabina.
Sabina Dragomir ai aflat cumva intre timp raspunsul intrebarii tale???
Si eu obtin venituri din salarii din 2016 fara intrerupere si am devenit PFA in urma cu 2 luni urmand ca bebelusul sa se nasca peste 3 luni, deci voi fi PFA de 5 luni cand se va naste copilul. SE IAU IN CALCUL VENITURILE DIN PFA PENTRU ICC???
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
Anamaria3823, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si concediu crestere copil Andrecris77 Andrecris77 Buna ziua, eu voi urma sa nasc la sfarsitul lunii iunie 2018. Mai am 20 de zile de concediu neefectuate pe care vreau sa le iau pe toate in luna iunie 2018, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani si dubla calitate de pfa si angajat amis_army amis_army Buna ziua! Sunt PFA traducator si am platit 5,5 %contributie Sanatate si contributia la Fondul de Pensii, dar acei 0,85 % pentru concedii nu. Din luna Mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)