eu voi urma sa nasc la sfarsitul lunii iunie 2018. Mai am 20 de zile de concediu neefectuate pe care vreau sa le iau pe toate in luna iunie 2018, urmand ca dupa nastere sa solicit cele 126 de zile de concediu de maternitate.
vreau sa va intreb daca este posibil acest lucru si care sunt lunile ce se vor lua in calcul la stabilirea concediului de ingrijire copil? (aceste luni se vor calcula dupa cele 126 de zile de concediu maternal sau de cand se naste bebelusul?)
Este posibil sa va luati CO dupa terminarea concediului de maternitate si apoi sa intrat in CCC.
Vi se iau in calcul 12 luni din perioada iulie 2016 - iunie 2018.
Cele 12 luni pot fi constituite din : a) din 12 luni consecutive, în cazul în care în această perioadă se realizează fără întrerupere venituri supuse impozitului și/sau se înregistrează una sau mai multe dintre situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanța de urgență;
b) din 12 luni succesive, în care sunt îndeplinite condițiile de acordare, în cazul în care în perioada de 2 ani realizarea veniturilor supuse impozitului și/sau înregistrarea uneia sau mai multora dintre situațiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanța de urgență s-au produs cu întreruperi.
Indemnizatie
mmada28
Buna, numele meu este Madalina.
In urma cu câteva zile am aflat ca sunt însărcinată in 8 săptămâni, între timp actual angajator, înainte de a apuca ... (vezi toată discuția)