avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea domiciliului minorului din hotărârea de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea domiciliului minorului din hotărârea de divorț

Cum pot schimba domiciliul din hot.de divort avand autoritate esclusiva minor. Ptr.ca ne.am mutat in strainatate .
Cel mai recent răspuns: Albertodora , utilizator 18:50, 6 Februarie 2018
Domiciliul copilului ? Nu a fost stabilit la părintele cu care locuiește în mod statornic ?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Valeriu Chirita, Avocat
Da.dar s.a specificat din pacate adresa exacta pentru ca ex sot avea ordin de restrictie locuia in alta parte si nu ne.am dat seama ca nu trebuiau sa scrie asa. Pot sa modific asta?? .eu am fost obbligata da plec
Albertodora, utilizator
La ce va este necesar? Se poate modifica in instanta, insa nu este musai, depinde la ce va trebuie.
Nu pot face pasaport CRDS cu domiciliu in strainatate ptr ca au scris adresa exacta din Romania.iar semnatura fostului nu o pot avea. .Pot face in alt mod?doar modificare se poate face? Nu are nici un program pentru copii..
Albertodora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare crds de către consulat român în spania mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Avantaje pasaportul crds pentru expatriati robotfx robotfx Buna ziua As dori sa stiu daca, in urma schimbarii pasaportului simplu in CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate), mai am dreptul la: 1. pensie ... (vezi toată discuția)