avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate

Daca o persoana are pensia de invaliditate de 350 lei diferenta de 170 lei pana la 520 lei pensia minim garantata este suportata din bugetul statutului,pentru aceasta diferenta de 170 lei trebuie intocmite niste acte pentru ca pe decizia de pensie este trecuta suma de 350 lei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:44, 6 Februarie 2018
Nu trebuie facut nimic.
Se va primi indemnizatia minima pentru pensiuonari de 520 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia sociala anyka49 anyka49 Buna ziua, avand in vedere ca de la 1 martie 2017, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari este de 520 de lei. mi-e nu mi s-a dat aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua A.MaRIa1993.26 A.MaRIa1993.26 Va rog frumos ma puteti lamuri , sunt cu transplant hepatic SI mi.am facut actele pentru pensia de invaliditate, am un an jumate lucrati SI 3 Ani de facultate ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate culae culae buna ziua.de curand am primit decizia de pensie de invaliditate gr.2 iar pensia este in valoare de 42 de lei.mentionez ca am 42 de ani,stagiul de cotizare este ... (vezi toată discuția)