avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil, autoritate părintească comună
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil, autoritate părintească comună

Sunt divortata de fostul meu sot si copilul este la mine dar am custodie comuna cu program de vizita .. Copilul meu are 2 ani si 2 luni .. si vreau sa.i iau motul .. dar i.mi este teama ca tatal lui o sa ma dea pe mana politiei ca i.am luat motul ... are vreun drept ?? Pentru ca el vrea sa.i ia motul fara sa stiu eu .. Ma puteti ajuta
Când vine tatăl copilului în vizită, îi tăiaţi împreună moţul, exact ca la inaugurarea unor obiective, când mai mulţi oficiali ciopârţesc panglica, fiecare cu propria foarfecă; împârţiţi moţul în două şi fiecare taie partea sa de moţ. Că aşa este corect în custodia comună.
Si daca nu va intelegeti si fiecare ii ia cate o bucata de mot separat? E musai sa-i luati fiecare primul mot?
Este iesirea in lume a copilului, e un eveniment social, nu conteaza ca unul i-a luat motul din fata si celalalt din spate... cam multa presiune pe saracul mot. Nu e un obicei religios.
Corect ar fi sa faceti împreună acest lucru deoarece este ceva important pentru ambii părinți.
Il invitați prin sms si daca nu vine e problema lui.
Poliția nu are ce sa va faca daca am inteles eu bine situatia cu motul...
Da dar elveste influentat de alte persoane sa faca asta
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va purtati legat de mot si legat de ce o mai fi important ca si cum divortul nu ar fi schimbat nimic raportat la copil. Adica daca e ziua de nastere a copilului, e normal sa fiti amandoi etc. Parintele care nu accepta prezenta celuilalt in momentele importante din viata copilului are o problema.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
againstPAS, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme copil dupa vizitarea tatalui Ionut0291 Ionut0291 Buna ziua,va rog frumos daca se poate un raspuns rapid. Sotia mea a divortat de fostul sot,cu care are o fetita de 6 ani,prin divort sa hotarat ca copilul sa ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Pe marginea prapastiei- probleme cu copilul minor theia theia M.am casatorit in 1995 si am divortat in 2005 ! in urma casatoriei am un fiu , care a ramas in custodia mamei, mai precis la bunica materna , mama fiului ... (vezi toată discuția)