Sunt divortata de fostul meu sot si copilul este la mine dar am custodie comuna cu program de vizita .. Copilul meu are 2 ani si 2 luni .. si vreau sa.i iau motul .. dar i.mi este teama ca tatal lui o sa ma dea pe mana politiei ca i.am luat motul ... are vreun drept ?? Pentru ca el vrea sa.i ia motul fara sa stiu eu .. Ma puteti ajuta
Când vine tatăl copilului în vizită, îi tăiaţi împreună moţul, exact ca la inaugurarea unor obiective, când mai mulţi oficiali ciopârţesc panglica, fiecare cu propria foarfecă; împârţiţi moţul în două şi fiecare taie partea sa de moţ. Că aşa este corect în custodia comună.
Si daca nu va intelegeti si fiecare ii ia cate o bucata de mot separat? E musai sa-i luati fiecare primul mot?
Este iesirea in lume a copilului, e un eveniment social, nu conteaza ca unul i-a luat motul din fata si celalalt din spate... cam multa presiune pe saracul mot. Nu e un obicei religios.
Corect ar fi sa faceti împreună acest lucru deoarece este ceva important pentru ambii părinți.
Il invitați prin sms si daca nu vine e problema lui.
Poliția nu are ce sa va faca daca am inteles eu bine situatia cu motul...
againstPAS
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Incercati sa va purtati legat de mot si legat de ce o mai fi important ca si cum divortul nu ar fi schimbat nimic raportat la copil. Adica daca e ziua de nastere a copilului, e normal sa fiti amandoi etc. Parintele care nu accepta prezenta celuilalt in momentele importante din viata copilului are o problema.