avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil, autoritate părintească comună
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil, autoritate părintească comună

Sunt divortata de fostul meu sot si copilul este la mine dar am custodie comuna cu program de vizita .. Copilul meu are 2 ani si 2 luni .. si vreau sa.i iau motul .. dar i.mi este teama ca tatal lui o sa ma dea pe mana politiei ca i.am luat motul ... are vreun drept ?? Pentru ca el vrea sa.i ia motul fara sa stiu eu .. Ma puteti ajuta
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna draga, ce e aberatia asta ca va da pe mana politiei? Orice om are dreptul sa faca plangere la politie, dar daca e sanatos la cap ii mai trebuie si un motiv. Dar chestiunea cu politie e spusa de domnul sau e teama dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme copil dupa vizitarea tatalui Ionut0291 Ionut0291 Buna ziua,va rog frumos daca se poate un raspuns rapid. Sotia mea a divortat de fostul sot,cu care are o fetita de 6 ani,prin divort sa hotarat ca copilul sa ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Pe marginea prapastiei- probleme cu copilul minor theia theia M.am casatorit in 1995 si am divortat in 2005 ! in urma casatoriei am un fiu , care a ramas in custodia mamei, mai precis la bunica materna , mama fiului ... (vezi toată discuția)