avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Probleme în Italia. Cum pot recupera codicele fiscal ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Probleme în Italia. Cum pot recupera codicele fiscal dacă am pierdut cardul?

Recuperare codice fiscal. Cum.pot recupera codicele fiscal dacă am pierdut cardul
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:27, 6 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

Trebuie sa va prezentati la un post de carabinieri sau al Politiei statului pentru a reclama pierderea cardului cu codul fiscal.
Daca aveti o copie a codului fiscal sau il stiti din memorie este indicat a-l furniza organelor mentionate mai sus, in momentul in care reclamati pierderea.
Dupa aceea trebuie sa mergeti la Agenzia delle Entrate, pentru a obtine duplicatul codului fiscal pierdut.
Puteti solicita un duplicat al codului fiscal pierdut si telefonand la numarul verde 800.030.070.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codice fiscal - ce putere are annesis annesis Buna ziua, Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Somaj italia Opr88 Opr88 Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pentru contract de munca in italia katanic katanic Buna ziua, Caut de ore bune si nu gasesc niciun raspuns specializat la intrebarea: Ce conditii obligatorii trebuie indeplinite pentru a beneficia de contract ... (vezi toată discuția)