avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire cerere

Mi sa anulat cererea introdusa in instanta pe motiv ca nu este intemeiata, si am fost obligat la plata taxei de 50 lei ce reprezinta taxa de timbru. Am facut revizuire la acea cerere intrucut nu mi sa oferit cale de atac iar cei de la Ministerul finantelor mi-au emis titlu executoriu pe cei 50 lei. Am mers la acestia si le-am comunicat ca am facut revizuire la cerere si mi-au spus ca nu ii intereseaza ca eu trebuie sa platesc acea suma chiar daca dosarul este inca pe rol. Exista vreo prevedere legala prin care pana la finalizarea procesului sa nu platesc nimic?

Alte discuții în legătură

contestatie la executare silita monatedys monatedys daca se poate , la solicitarea debitorului ,desfiinta sau anula un titlu executoriu ramas definitiv si irevocabil , (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis la o hatarare care nu e definitiva. mioara2012 mioara2012 Buna ziua. La o actiune a Finantelor de atragere a raspunderii in solidar, in cadrul unui dosar de insolventa, s-a facut recurs. S-a admis recursul si s-a dat ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru ContSters289919 ContSters289919 As avea o mare rugaminte... am o nedumerire legata de taxa judiciara de timbru intr-un partaj (2012) al nepotului meu plecat din tara care a solicitat cota de ... (vezi toată discuția)