avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificare la locul de munca

Buna seara, am o intrebare am o colega care lucreaza prin detasare in statistica si nu a fost calificata la loul de munca dupa 15 ani chiar daca are cursuri de calificare dar nu are liceul terminat ce se poate face in aceasta situatie?Multumesc

Alte discuții în legătură

Cursuri contabilitate ContSters116965 ContSters116965 Buna, As vrea sa fac cursurile de contabil asistent gestiune la nivelul III de calificare dar am o problema:am terminat numai invatamantul minim ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru angajat cu cim pe durata de trei luni VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un angajat cu salariu minim pe economie si tichete de masa iar perioada contractului este pe durata de trei luni cu ... (vezi toată discuția)
Cursuri formare profesionala somaj - conditii aliola aliola Buna ziua! Sunt somer, cu calificare contabil statistician, dobandita in urma absolvirii Liceului Economic in anul 1998. Nu am lucrat in domeniu, nu mai ... (vezi toată discuția)