avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OG 37
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OG 37

Spuneti-mi si mie ce s-a mai intamplat cu aceasta ordonanta? Din cate am inteles legea de adoptare a acestei ordonante a fost declarata neconstitutionala. Curtea Constitutionala a publicat decizia?
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 14:24, 21 Octombrie 2009
Sunt multe OG 37,poate de dati mai multe detalii ca sa stim la ce va referiti.
Doamna avocat, probabil va referiti la OUG37/2009. Aceasta ordonanta a fost abrogata de o alta, si anume OUG 105/2009, publicata pe data de 06.10.2009
OUG 37/2009 privind administratia publica. Imi cer scuze chiar am uitat sa scriu
Din cate am inteles a fost declarata neconstitutionala legea de aprobare a acestei ordonante dar as fi vrut sa aflu mai multe, deoarece am un dosar pe rol cu obiect decizie de concediere avand ca temei juridic aceasta ordonanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare pe functia de director executiv pin pin Inainte de intrarea in vigoare a OUG 37/2009 am detinut functia publica de director executiv. Ulterior prin OUG 37/2009 coroborat cu OUG 105/2009 functia de ... (vezi toată discuția)
Legea de reorganizare a instituþiilor e constitutionala ? Pilu Pilu Buna seara. Daca cumva stie cineva, rog sa-mi spuna daca azi, Curtea Constitutionala a decis daca este sau nu constitutionala Legea de reorganizare a ... (vezi toată discuția)
Ordonante neconstitutionale mancipri mancipri care sunt ordonantele date de guvernul boc prin care au schimbat directorii din deconcentrate si apoi au fost declarate neconstitutionale ? (vezi toată discuția)