avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intretinere

La o luna de la căsătorie , după ce au încercat o săptămâna sa facă un copil, el a invocat ca nu se mai inteleg si in 24 de ore a luat hotărârea de a se despărți.Dupa aceea s-a dovedit ca este însărcinata . Pentru ca a pierdut o sarcina inainte nu s-a mai dus la servici( lucra pe vapor) iar acum are 5 săptămâni , vrea sa țină copilul ( pentru ca a suferit mult prima data) dar nu poate lucra. Aceasta este situația . Deocamdată de cand s-au despărțit ,de doua săptămâni el nu contribuie cu nimic si nu comunica cu noi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:14, 7 Februarie 2018
Faceți plângere penală pentru abandon de familie.
Cu "noi'? care noi ?
nu mai deschideti mai multe discutii pe aceeasi tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat - schimbare domiciliu minor în ue ContSters466888 ContSters466888 Logodnica mea are un copil din relatia anterioara, acestia s-au despartit la scurt timp dupa botezul copilului,dupa ce s-au intors din strainatate.In Romania, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2019, pe timpul scolii cand eram în clasa a ... Rusu Constantina Rusu Constantina Bună ziua, în 2019, pe timpul scolii cand eram în clasa a 11-a, primul semestru am rămas însărcinată adică asta pe la mijloc de aprilie, ca apoi pe 24 ... (vezi toată discuția)
Divort auracata auracata sint casatorita de 5 ani,casa fiind cumparata din banii pe care eu i-am strins lucrind afara din tara si trimitindu-i sotului meu pt a cumpara casa.cind s-au ... (vezi toată discuția)