avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ciclul I+II Bologna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ciclul I+II Bologna

ma poate ajuta cineva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: candyxxxcandy , utilizator 20:24, 16 Noiembrie 2009
legea 330/2009 prevede:Art. 38. - In baza art. 18 alin. (1) si (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare, salarizarea absolventilor ciclului I si II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S).Totusi va sugerez sa urmati si un master (ciclu II) cu legile din ziua de azi nu poti sa stii niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)