avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum public inchis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum public inchis

Vecini părinților mei au fost proprietarii pe un drum public.Am făcut sesizare primăriei ,prefecturi și in urma acestora au venit și au făcut măsurători,dar doar atât.Vecinul a inchis cu o poarta și eu nu am acces la casa părintească ,este singura cale de acces.Ce pot face in acest caz,de la primărie m-a tot amâna ,zic cum nu au deschis?Ce m-a sfătuiți sa fac?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la ... Lucianf89 Lucianf89 Buna ziua!! Am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la drum public.Am fost la primărie și am cerut certificat de urbanism pe care l-am obținut ... (vezi toată discuția)