avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua.am si eu o curiozitate.am un copil de 6 ani care va merge la taicasu si recent am mai nascut un copil care a rezultat dintro alta relatie.sunt obligata sa platesc pensie alimentara pt cel mare atata timp cat eu nu pot sa muncesc pana cel mic nu face 2 ani??
Cel mai recent răspuns: sorina2103 , utilizator 16:18, 7 Februarie 2018
nu ma intelegeti gresit..am intrebat in legatura cu pensia pt ca pana face bbele cel mic 2 ani e umpic mai greu cu banii..in sensul asta!!..e logic ca si cel mare este tot al meu si pe amandoi ii iubesc la fel de mult, doar ca momentan nu cred ca ma voi incadra sa dau aceea suma fixa lunar!!cu siguranta va primii lunar banuti, doar ca probabil o data vor fi mai multi si alta data poate umpic mai putini
vroiam doar sa stiu daca prin lege sunt obligata sa platesc lunar avand in vedere ca bebele este foarte mic si eu nu pot lucra.as vrea doar sa stau linistita asta in cazul in care lui taicasu ii vine vreo idee si ar vrea sa imi faca rau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara /partaj brokenangel brokenangel buna ziua, sunt in divort cu sotul dupa o casnicie de 10 ani - motivatia divortului care este introdus de sot este ca de la nasterea copilului nu il mai ... (vezi toată discuția)
Concediu indemnizatie copil diana35 diana35 SUNT IN CIC CU BEBE CARE ARE 1 AN SI 7 LUNI.SUNT INSARCINATA CU BEBE DOI CARE SE VA NASTE DUPA CE BEBE UNU VA IMPLINI 2 ANI.DACA IMI PLATESC CONTRIBUTIA PANE ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat prescriptie Marian stp Marian stp In 2006 am lucrat la intreprindere angajat pe termen nelimitat si am facut un imprumut in 2007 cu nevoi personale la banca (Pireus si Raiffeisen Bank), in care ... (vezi toată discuția)