Buna ziua,
Am un salariat caruia nu i se mai elibereaza concediu medical , are deja 198 zile, astepata raspunsul de la comisie pentru pensionare si trebuie sa astepte nu stiu cat timp.... Cum procedez in situatia expusa? daca ii suspend cim, cu ce articol? si ce sa trec la data de sfarsit ca nu stiu cand va fi. Sa fac suspendarea pe cate o luna si apoi sa fac iar, si tot asa, ...pana avem un raspuns?
Absentele nemotivate trebuie neaparat inregistrate in revisal, acum cu noua modificare din dec 2017? sau tot asa "pot " fi inregistrate si daca decidem sa le inregistram, in cel tarziu 3 zile?
multumesc,
pana la sf lui dec a avut medical
in ian l-am trecut in concediu de odihna..... a avut zile de co din 2017 neefectuat (03-10 ian)
dar din 11 ian nu stiu cum sa-l trec,....nu am co , nu am medical,... varianta ar fi sa trec nemotivate sau sa-i suspend cim, dar nu stiu pe ce perioada
cum sa-l trec in pontaj?
Absente nemotivate
luciapap
Buna ziua, un salariat a avut 5 z nemotivate, nu sa prezentat la munca,iar acuma a adus o cerere de desfacere a contractului din data de 12.05.11 cu acordul ... (vezi toată discuția)