avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj salariat care asteapta decizia comisiei medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj salariat care asteapta decizia comisiei medicale

Buna ziua,
Am un salariat caruia nu i se mai elibereaza concediu medical , are deja 198 zile, astepata raspunsul de la comisie pentru pensionare si trebuie sa astepte nu stiu cat timp.... Cum procedez in situatia expusa? daca ii suspend cim, cu ce articol? si ce sa trec la data de sfarsit ca nu stiu cand va fi. Sa fac suspendarea pe cate o luna si apoi sa fac iar, si tot asa, ...pana avem un raspuns?
Absentele nemotivate trebuie neaparat inregistrate in revisal, acum cu noua modificare din dec 2017? sau tot asa "pot " fi inregistrate si daca decidem sa le inregistram, in cel tarziu 3 zile?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 7 Februarie 2018
Lipseste nemotivat sau este in continuare in medical ?
pana la sf lui dec a avut medical
in ian l-am trecut in concediu de odihna..... a avut zile de co din 2017 neefectuat (03-10 ian)
dar din 11 ian nu stiu cum sa-l trec,....nu am co , nu am medical,... varianta ar fi sa trec nemotivate sau sa-i suspend cim, dar nu stiu pe ce perioada
cum sa-l trec in pontaj?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
anymaryh, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Treceti-l nemotivat , fara a-i suspenda c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata lipseste din 25.11.2021 pe motiv ca are mina in ghips ... bulzanv bulzanv angajata lipseste din 25.11.2021 pe motiv ca are mina in ghips dar nu a prezentat concediu medical,cum sa o trec in revisal sa fiu in legalitate dar nici sa am ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate luciapap luciapap Buna ziua, un salariat a avut 5 z nemotivate, nu sa prezentat la munca,iar acuma a adus o cerere de desfacere a contractului din data de 12.05.11 cu acordul ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)